jazz dj op je feest/bruiloft

Joost Swarte - Jazz CatsSteeds meer mensen die gaan trouwen vragen een jazz dj op hun bruiloft, barbecue of (bedrijfs)feest om funk, soul, jazz en dergelijke te komen draaien. Ik heb hier al 20 jaar ervaring mee op allerlei feesten en partijen.
Recentelijk ook door mijn werk als dj bij onder andere de North Sea Jazz Club in Amsterdam en Fifth NRE in Eindhoven tijdens hun TGIF avonden.

 

 

Familie van Hees (bruiloft Raïnaraï, Amsterdam).
"Wij waren op zoek naar een niet standaard muziek invulling voor ons huwelijksfeest. We houden niet zo van een band, maar wilden wel de warmte van een band en een muziekstijl die een grotere groep mensen aanspreekt. Tegelijkertijd moest het natuurlijk ook echt een feestje worden. Met deze zoekopdracht kwamen we bij Peter terecht. En hij heeft er een spetterende avond van gemaakt met heerlijke wereldmuziek, zoals afrobeat. Muziek die je niet elke dag hoort, en die onwijs uitnodigt om te dansen, veel meer dan een standaard house DJ waarop veel meer geborreld wordt. Het was ook een feest om met Peter de avond voor te bespreken, je merkt meteen dat het een echte muziek liefhebber is.
Wij zijn heel blij met onze keuze voor DJ Ventilator."

Samen met het bruidspaar overleg ik altijd wat voor (jazzy) feest zij willen hebben.  (Je kan  ook altijd vrijblijvend contact met me opnemen) Intussen heb ik zoveel ervaring dat ik uitgebreid advies kan geven over het soort en verloop van het feest.
Een aantal populaire manieren om de avond of middag in te vullen:
–  tijdens de borrel of receptie ’s middags lekkere rustige jazz en oude soul om bij te kletsen, wellicht met een band of saxofonist.
– fijne jazz, rustige latin en veel warme soul en funk tijdens het diner
– de barbecue met veel latin,  vrolijke jazz en wereldmuziek
– of de barbecue met 50’s en 60’s rock and roll, jazz, boogie woogie en country achtige muziek (je waant je in een jaren 60 Amerika) met een band of muzikant
– strandfeest met veel groovy latin en lekkere warme ‘summertime‘ jazz
– lekkere opwarm jazz funk en soul voordat de dansvloer begint (die eventueel door een andere dj ingevuld kan worden)
– diverse opzwepende funk, soul, jazz, latin, afrobeat, balkan etc om lekker ouderwets op te dansen
….of iedere andere combinatie die jij (of wij samen) kunnen verzinnen.

Aangezien ieder feest en iedere locatie zijn eigen uitdagingen heeft, verzorg ik zo nodig ook alle licht en geluidsapparatuur die we nodig hebben: huur, betalingen, planning, op- en afbouw etc.
Ik werk al jaren samen met een aantal verhuurders verspreid in het land die ik goed ken en vertrouw omdat ze altijd kwaliteitsapparatuur verhuren en op tijd leveren en weer ophalen. Ik neem ook altijd contact op met de feestlocatie zodat er geen kink in de kabel kan komen: iedere locatie heeft zijn eigen wensen en uitdagingen.

Voor prijzen en vuistregels moet je even onder contact kijken.

‘DJ Ventilator’ op Pinterest.