jazz op het bedrijfsfeest

Jazz op vinylJazz op je bedrijfsfeest maakt het feest niet alleen gezelliger,  maar heeft ook een positieve invloed op het imago. Door in stijl met vinyl te draaien krijgt de gewone borrel ineens meer allure en daardoor het bedrijf meer aanzien.

Een saxofonist of een andere muzikant erbij creëert nog meer sfeer, betrouwbare apparatuur, een microfoon voor aankondigingen en speeches, luister en praatmuziek of misschien toch een beetje dansen… allemaal voordelen om het feest, de borrel en de BBQ nog gezelliger te maken.
Ik kan dit allemaal organiseren en op 1 heldere, overzichtelijke factuur zetten omdat ik desgewenst alle partijen betaal (en ik werk overigens altijd volledig transparant).
Diverse bedrijfsleiders en eigenaren van vooraanstaande clubs en restaurants zullen mijn kwaliteiten bevestigen.

Hein van Stiphout (eigenaar Fifth NRE, Eindhoven)
 "DJ Ventilator heeft zich in onze club bewezen als een man die van vele markten thuis is. Of er nu gevraagd werd om 'relaxed en meer op de achtergrond' of 'swingend en uitnodigend tot dansen': Peter krijgt het voor elkaar zonder de obligate platgetreden paden te bewandelen."

Samen met de organisatie overleg ik altijd wat voor (jazzy) evenement zij willen hebben.  (Je kan  ook altijd vrijblijvend contact met me opnemen) Intussen heb ik zoveel ervaring dat ik uitgebreid advies kan geven over het soort en het verloop van het feest.
Een aantal populaire manieren om de avond of middag in te vullen:
–  tijdens de borrel of receptie ’s middags lekkere rustige jazz en oude soul om bij te kletsen, wellicht met een band of saxofonist.
– fijne jazz, rustige latin en veel warme soul en funk tijdens het diner
– de barbecue met veel latin,  vrolijke jazz en wereldmuziek
– of de barbecue met 50’s en 60’s rock and roll, jazz, boogie woogie en country achtige muziek (je waant je in een jaren 60 Amerika) met een band of muzikant
– borrel met James Bond en andere 70s filmmuziek

– strandfeest met veel groovy latin en lekkere warme ‘summertime‘ jazz
– lekkere opwarm jazz funk en soul voordat de dansvloer begint (die eventueel door een andere dj ingevuld kan worden)
– diverse opzwepende jazz, latin, afro, funk en soul om lekker ouderwets op te dansen
….of iedere andere combinatie die jij (of wij samen) kunnen verzinnen.

Aangezien ieder feest en iedere locatie zijn eigen uitdagingen heeft, verzorg ik zo nodig ook alle licht en geluidsapparatuur die we nodig hebben: huur, betalingen, planning, op- en afbouw etc.
Ik werk al jaren samen met een aantal verhuurders verspreid in het land die ik goed ken en vertrouw omdat ze altijd kwaliteitsapparatuur verhuren en op tijd leveren en weer ophalen. Ik neem ook altijd contact op met de feestlocatie zodat er geen kink in de kabel kan komen: iedere locatie heeft zijn eigen wensen en uitdagingen.

Een greep uit de bedrijven waar ik diverse dj en programmeer werkzaamheden voor verricht heb:
ABN Amro
Algemeen Dagblad
Enrgy Health in Business
Van Beuningen Paviljoen (Amsterdam)
Chef’s Table (Amsterdam)
Design Daily’s (Eindhoven)
De Schalm (Veldhoven)
Verve/Universal Music

Voor prijzen en vuistregels moet je even contact met me opnemen of eerst even kijken onder de knop contact.

Volg het bord Jazz van Peter ‘DJ Ventilator’ op Pinterest.